WPADKI NA PLANIE
nie. oczywiscie, ze nie. tzn nie w polsce przynajmniej. telewizje sie przejely kampania 'Niepelnosprawni sprawni w pracy' i teraz tlumaczami ze sluchu sa glusi, a jezeli juz by sie trafil jakis transkrypt angielski, to do tlumaczenie zasiada facet z psem przewodnikiem. Najbardziej rozchwytywani sa ludzie pozbawieni jednoczesnie wzroku i sluchu. Jezeli jeszcze nie maja za grosz poczucia humoru i jednocyfrowe (najlepiej urojone) IQ, to zarabiaja wiecej niz prezes TVNu.
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Hej
Ja ostatnio oglądam po raz któryś z kolei ten serial i choć nigdy nie zwracam specjalnej uwagi na takie szczegóły, tego trudno było nie zauważyć
w odcinku Interruptus jest scena (miesiąc miodowy), gdy Isabel zamyka drzwi do pokoju (to jest chyba 28 minuta)
najpierw zamek w drzwiach jest otwarty, sekundę póżniej już zamknięty, a potem znowu otwarty...
Ja ostatnio oglądam po raz któryś z kolei ten serial i choć nigdy nie zwracam specjalnej uwagi na takie szczegóły, tego trudno było nie zauważyć
w odcinku Interruptus jest scena (miesiąc miodowy), gdy Isabel zamyka drzwi do pokoju (to jest chyba 28 minuta)
najpierw zamek w drzwiach jest otwarty, sekundę póżniej już zamknięty, a potem znowu otwarty...
Dość dużo błędów zostało wychwyconych, niektóre dość dziecinne jak słynna ręka Maxa, garnitur Michaela czy odbita kamera w drzwiach w Sexual Healing ale w porównaniu do innych hitów to mimo wszystko "Roswell" wypada dość dobrze
W samym I sezonie bijącego rekordy popoularności "Prison Break'u" można znaleźć w necie opisy ok 20 błedów, tylko w jednym odcinku tego serialu wyrażną postać kamerzysty na tle szklanej szafy
Podobno trylogia Matrixa miała tych błędów ponad 200! Ok. 120 przpadało na część I a pozostałe na II i III
Można jeszcze dodać, że w "Gladiatorze" po wygranej bitwie z Germanami widać operatora filmowego w swetrze i jeansach, można go dostrzec również po słynnym monologu Maximusa,a podczas walk rydwanów w Koloseum w jednym z nich jest widoczna gaśnica
W samym I sezonie bijącego rekordy popoularności "Prison Break'u" można znaleźć w necie opisy ok 20 błedów, tylko w jednym odcinku tego serialu wyrażną postać kamerzysty na tle szklanej szafy
Podobno trylogia Matrixa miała tych błędów ponad 200! Ok. 120 przpadało na część I a pozostałe na II i III
Można jeszcze dodać, że w "Gladiatorze" po wygranej bitwie z Germanami widać operatora filmowego w swetrze i jeansach, można go dostrzec również po słynnym monologu Maximusa,a podczas walk rydwanów w Koloseum w jednym z nich jest widoczna gaśnica
- MAX EVANS
- Fan
Re: WPADKI NA PLANIE
Jeśli chodzi o wpadki to szczególnie zapadła mi w pamięć jedna
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
jejku! nie sądziłam, że tego aż tyle. Ja nie wyłapałam żadnego.
Ale za to wyłapałam większość we wspomnianym Matrixie i zegarek Pitta w Troi
Ale za to wyłapałam większość we wspomnianym Matrixie i zegarek Pitta w Troi
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Właśnie oglądałam odcinek, w którym Isabel bierze ślub. I wyłapałam moment kiedy wszyscy wznoszą toast za państwa młodych. Max i Isabel piją szampana chociaż nie powinni. Przecież nawet jeden łyk może mieć skutki nie do przewidzenia.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
a dlaczego określasz to jako wpadke?Sadie_Frost wrote:Zauważyliście różne wpadki serialowe? Ja zwróciłam uwagę na jedną-w pierwszym sezonie kto inny grał tatę Valentiego niż w trzecim.
może po prostu zaistniała potrzeba zmiany aktora, na samym początku również inny aktor zagrał
ojca Maxa, nie widzę więc tu nic związanego z wpadką
- MAX EVANS
- Fan
Fakt ja również nie zakwalifikował bym tego do wpadki.NASEDO wrote:a dlaczego określasz to jako wpadke?
może po prostu zaistniała potrzeba zmiany aktora, na samym początku również inny aktor zagrał
ojca Maxa, nie widzę więc tu nic związanego z wpadką
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
A może pili Picolo ?femii wrote:Właśnie oglądałam odcinek, w którym Isabel bierze ślub. I wyłapałam moment kiedy wszyscy wznoszą toast za państwa młodych. Max i Isabel piją szampana chociaż nie powinni. Przecież nawet jeden łyk może mieć skutki nie do przewidzenia.