Max Evans //\\ Jason Behr #1
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
-
- Gość
Max Evans //\\ Jason Behr #1
Czy tylko ja jestem taki zacofany i te zdjecie mnie zdziwilo??
Let us not look back in anger, not forward in fear, but around in awareness.
Nan super zdjęcia zwłasza Jason w tym czymś na głowie za to jest naprwdę słodkie
Mam nadzieję, że wyszło
Mam nadzieję, że wyszło
Last edited by zulugula on Sun Aug 24, 2003 10:23 am, edited 1 time in total.
Tell me why it costs so much to live...
zarąbiste zdjęcia, nan tak popatrzyłem na to zdjęcie z dwoma kolesiami z zarąbistym afro na głowie i to z dziwnym uśmiechem i przypomniał mi się moment z Samuel Rising. Tak to dopiero miał głupi uśmieszek, chyba nie pobije żadnego innego(dla niepamiętających - pod koniec odcinka, gdy zanosi prezent Samuelowi i widzi, ze ten jest z rodzicami)
Mówiłam, że wrócę Mnie się nie da tak łatwo pozbyć... Póki co zamieszczam zdjęcie nie za bardzo dla młodych ludzi...
Pamiętacie to spojrzenie...?
On może tak patrzeć tylko w jednym kierunku...
- oczy+uśmiech=mieszanka wybuchowa...
Ależ on ma tutaj piękną minę... Rozmarzyłam się...
- to się nazywa determinacja... Który odcinek...? Kto wie?
- i znowu te oczy...
- tak jako ciekawostka... "Dreamteam Mascot - StrawBEHRry Teddy BEHR " - chyba nieprzetłumaczalna gra słów, wyjątkowo trafna, jak dla mnie...
Pamiętacie to spojrzenie...?
On może tak patrzeć tylko w jednym kierunku...
- oczy+uśmiech=mieszanka wybuchowa...
Ależ on ma tutaj piękną minę... Rozmarzyłam się...
- to się nazywa determinacja... Który odcinek...? Kto wie?
- i znowu te oczy...
- tak jako ciekawostka... "Dreamteam Mascot - StrawBEHRry Teddy BEHR " - chyba nieprzetłumaczalna gra słów, wyjątkowo trafna, jak dla mnie...
Jak on na tym ładnie wygląda...
Strasznie zeszczuplał. Przed premierą "Shipping News"...
Niewielkie, ale ciekawe Przed premierą Windtalkers.
Jako prawdziwy mężczyzna - z samochodem...
Achachach... Pobił samego siebie - prze-przystojny...
Uzębienie to on ma śliczne
Karykatrura... Co oni chcą od jego uszu?!
I na zakończenie sesji zdjęciowej (na dzisiaj i z mojej strony) Jasona Behra:
I do tego tekst: "Comme dis la cél&bre expression enfantine et impolie "Parle & mon c** ma t&te est malade", co w wolnym (bardzo wolnym!) tłumaczeniu można ująć :"Znany i niezbyt grzeczny sposób wyrazu: "Jestem zmęczony i głow amnie boli, ale proszę mówić""... Nie dokładnie tak, coś po drodze straciłam, ale... trudno. Miłegop oglądania
Strasznie zeszczuplał. Przed premierą "Shipping News"...
Niewielkie, ale ciekawe Przed premierą Windtalkers.
Jako prawdziwy mężczyzna - z samochodem...
Achachach... Pobił samego siebie - prze-przystojny...
Uzębienie to on ma śliczne
Karykatrura... Co oni chcą od jego uszu?!
I na zakończenie sesji zdjęciowej (na dzisiaj i z mojej strony) Jasona Behra:
I do tego tekst: "Comme dis la cél&bre expression enfantine et impolie "Parle & mon c** ma t&te est malade", co w wolnym (bardzo wolnym!) tłumaczeniu można ująć :"Znany i niezbyt grzeczny sposób wyrazu: "Jestem zmęczony i głow amnie boli, ale proszę mówić""... Nie dokładnie tak, coś po drodze straciłam, ale... trudno. Miłegop oglądania
Zulugula, jemu do twarzy jest i w worku na śmiecie To niesprawiedliwe, że chłopak (mężczyzna...) zawsze wygląda idealnie!!! Eh... Już mi się nie chce szukać zdjęć dzisiaj, mówiłam, że z mojej strony starczy Ale ja sobie chętnie pooglądam... Dzisiaj jest ostatni dzień moich wakacji, jutro wraca moja mama z siostrą i żegnaj spokojny, miły pokoiku, żegnaj ciszo... Witaj podłogo... eh... Muszę sobie zerknąć na Jasona dla poprawy humorku
Kolejna partia zdjęć najprzystojniejszego aktora...
Jason ze swoim wilczurem, Roninem, być może plan "Wipe Out".
Jason w telewizyjnym wywiadzie KTLA... polecam do ściągnięcia, jak znajdę adres to podam. Świetnie akcentuje nie tylko imię Shiri (Shi-ri), ale i swoje (Ja-son)...
Jason mający bzika na punkcie pączków... Nie powiem, kto mi się wydaje bardziej apetyczny
To z boku to Jesse (Adam Rodriguez). Osobiście nie żałuję, że go obcięli...
To tyle Maxa na teraz. Nick i inni też czekają...
Jason ze swoim wilczurem, Roninem, być może plan "Wipe Out".
Jason w telewizyjnym wywiadzie KTLA... polecam do ściągnięcia, jak znajdę adres to podam. Świetnie akcentuje nie tylko imię Shiri (Shi-ri), ale i swoje (Ja-son)...
Jason mający bzika na punkcie pączków... Nie powiem, kto mi się wydaje bardziej apetyczny
To z boku to Jesse (Adam Rodriguez). Osobiście nie żałuję, że go obcięli...
To tyle Maxa na teraz. Nick i inni też czekają...
Nan , pies Jasona jest rasy Akido. To chyba jakaś odmiana husky, nie ma nic wspólnego z wilczurem...Faktycznie wabi się Ronin i na moment można go było zobaczyć na końcu odcinka "Wipe Out".
Last edited by Ela on Wed Jul 16, 2003 6:22 pm, edited 1 time in total.