!-- Photosynthesis - tapety --!
Moderator: Xander
!-- Photosynthesis - tapety --!
Hej!
http://photosynthesis.glt.pl to moja własna strona z tapetami na pulpit. Ale takich Roswellmaniaków jakimi jesteśmy chyba najbardziej zainteresuje to, że oprócz tapet z "Buffy", LOTRa czy Matrixa znajduje się również 106 tapet z "Roswell"
Strona wystartowała dopiero dzisiaj, ale mam zamiar ją systematycznie rozwijać także tapet z Roswell będzie jeszcze więcej.
Na razie zapraszam do przejrzenia tego co jest już teraz, wpisania się do Księgi Gości i wyrażenia swojej opinii, bo naprawdę mi na niej zależy.
Pozdrawiam.
http://photosynthesis.glt.pl to moja własna strona z tapetami na pulpit. Ale takich Roswellmaniaków jakimi jesteśmy chyba najbardziej zainteresuje to, że oprócz tapet z "Buffy", LOTRa czy Matrixa znajduje się również 106 tapet z "Roswell"
Strona wystartowała dopiero dzisiaj, ale mam zamiar ją systematycznie rozwijać także tapet z Roswell będzie jeszcze więcej.
Na razie zapraszam do przejrzenia tego co jest już teraz, wpisania się do Księgi Gości i wyrażenia swojej opinii, bo naprawdę mi na niej zależy.
Pozdrawiam.
Super stronka!
Podoba mi się ta strona, takich tapet jeszcze nie widziałam! Strasznie się cieszę, że są tam tapety z Buffy i Matrix'a wszystkie są super!
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- Liz_Parker
- Zainteresowany
Świetna stronka! Ku mojemu zaskoczeniu najbardziej podobają mi się tapety z Emilie. Są śliczne! Do tej pory jej nie lubiłam, ale dzięki Wam uświadomiłam sobie, że Emilie nie jest winna zachowania Tess.
"I Have Promises To Keep, And Miles To Go Before I Sleep." ROBERT FROST
"So That's The End. Our Life In Roswell. What A Long Strange Trip It's Been"
"So That's The End. Our Life In Roswell. What A Long Strange Trip It's Been"
- lizzy_maxia
- Fan
Carla, Twoje tapetki są naprawdę profesjonalnie zrobione i takie właśnie lubię. Duże, wyraźne, z zastosowaniem ciekawych efektów. Szkoda, że sama nie potrafię takich robic, w ogóle nie wiem, jak się do tego zabrać. Dziwne, ale ten temacik istnieje już od dłuższego czasu i jakoś do tej pory nie rzucił mi się w oczy. Cieszę się, że wreszcie mogłam odwiedzić Twoją stronkę, bo do tej pory nie wiedziałam o jej istnieniu
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
- brendanferhfan
- Zainteresowany
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
Hejka!!!!!
To ja Tess_Harding. mam problem z zalogowaniem się... Ja uwielbiam Courtney, ale nie ma o niej tapet. Założyłam temat o niej... Mam kilka zdjęć z serialu i z innych filmów tej aktorki, ale tylko kilka....jak ja tego nienawidzę!!! Jeżeli ktoś nie zrobi tapet z nią to chyba popełnię harakiri! Ja sama bym zrobiła, ale jestem kompletne beztalencie!!!!!! I nie umiem stron zakładać... cieszę się, że nie jestem sama
To ja Tess_Harding. mam problem z zalogowaniem się... Ja uwielbiam Courtney, ale nie ma o niej tapet. Założyłam temat o niej... Mam kilka zdjęć z serialu i z innych filmów tej aktorki, ale tylko kilka....jak ja tego nienawidzę!!! Jeżeli ktoś nie zrobi tapet z nią to chyba popełnię harakiri! Ja sama bym zrobiła, ale jestem kompletne beztalencie!!!!!! I nie umiem stron zakładać... cieszę się, że nie jestem sama
Jane Cahill