Nick Wechsler
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Czasami tak się dzieje, gdy zbyt długo jesteś "nieaktywna" na forum.
" to jak sie nią podzielimy/ ja; poniedziałki, środy, piątki, ty; wtorki, czwartki, soboty i niedziele"??
" to jak sie nią podzielimy/ ja; poniedziałki, środy, piątki, ty; wtorki, czwartki, soboty i niedziele"??
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Ja oglądałm sama ten odcinek, bo wszyscy spali... nie za długo to trwało, bo obudziłam ich i sąsiadów zapewne też - żmiechem Tak jak wtedy, gdy Max śpiewał pod oknem Liz Tego sie nie da zapomnieć.
A Kyle i sportowy samochód? - "no... żółty nie byłby moim pierwotnym wyborem, ale no ... cóż..."
A Kyle i sportowy samochód? - "no... żółty nie byłby moim pierwotnym wyborem, ale no ... cóż..."
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Info ze Świata Seriali:
(W rubryce 'co słychać u aktorów serialu 'Anioł Ciemności'?)
Podobno Stephanie Romanow rzuciła telewizję dla kina?
Tak. Odtwórczyni roli Lilah Morgan zapowiedziała, że będzie występować tylko w folmach kinowych. Zadba o to na pewno jej mąż - producent Nick Wechsler. Stephanie zagrała właśnie (razem z Robinem Williamsem) w jego nowej produkcji - "The Final Cut"
Może było takie info, jeśli było to przepraszam.
Czy ten Nick to TEN Nick? ^^'
(W rubryce 'co słychać u aktorów serialu 'Anioł Ciemności'?)
Podobno Stephanie Romanow rzuciła telewizję dla kina?
Tak. Odtwórczyni roli Lilah Morgan zapowiedziała, że będzie występować tylko w folmach kinowych. Zadba o to na pewno jej mąż - producent Nick Wechsler. Stephanie zagrała właśnie (razem z Robinem Williamsem) w jego nowej produkcji - "The Final Cut"
Może było takie info, jeśli było to przepraszam.
Czy ten Nick to TEN Nick? ^^'
to by była miła wiadomość . Nie wiem czemu, ale aktorzy, któzy grają w serialach móodzieżowych często pozostają na wieczność do nich przypisani. Swego czasu oglądnęłam kilkanaście odcinków beverly 90210 i od tej pory Dylan zawsze pozostanie Dylanem Nie chciałabym, żeby nikogo z roswell taki los spotkał. Odruchowo przenoszę na aktorów uczucia do postaci odtwrzanych przez nich, ale mimo wszystko żaden aktor nie powinien być zaszufladkowany.
- lizzy_maxia
- Fan
- lizzy_maxia
- Fan
Jeśli mogę się wypowiedzieć we fryzurce z III serii, zwłaszcza z początku wyglądał najfajniej. jednak jeśli chodzi o mnie on ma po prostu uśmiech wypisany w oczach. Nie wiem, czy to jest już jego stały element, czy to wpływ roli Kyle'a. Przypuszczam, że właśnie on stworzył Kyle'a i nadał mu ten wspaniały sarkazm i poczucie humoru. Uśmiech pasuje mi do niego bardziej niż ten zarost
- lizzy_maxia
- Fan